Mijn passie voor fysiologie en voeding is al tijdens mijn universitaire opleiding levensmiddelentechnologie ontstaan. Sindsdien verdiep ik mij in alles wat met voeding te maken heeft.

Omdat ik mijn kennis en liefde voor gezonde voeding graag met anderen wilde delen, besloot ik een opleiding tot Gewichtsconsulent te volgen. Na het behalen van diploma heb ik mij praktijk in Vreeland (Stichtse Vecht, provincie Utrecht) opgestart. Als gediplomeerd gewichtsconsulent ben ik aangesloten bij de BGN (Beroepsvereniging voor gewichtsconsulenten) en werk ik volgens de Richtlijnen Goede Voeding van de Gezondheidsraad.

Naast het coachen en begeleiden blijf ik uiteraard regelmatig bijscholingen volgen om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen op mijn vakgebied. Om professioneel verder te groeien, volg ik momenteel de HBO opleiding tot diëtist.

Wilt u weten wat ik voor u kan betekenen? Maak dan een vrijblijvende afspraak. In een kort informatief gesprek kan ik u mijn werkwijze duidelijk maken en uw vragen beantwoorden.

Anna Nelemans

Opleidingen :

Levensmiddelentechnologie (BSc diploma)
Gewichtsconsulent (diploma)
Nutrition and Health (certificaat)
Sport en Voeding (certificaat)
Nutrition and Cancer (certificaat)
Food Risks (certificaat)
Microbiotia en Probiotica (certificaat)
Lactose en Lactose Intolerance (certificaat)