“Bij Slim Slim ben je in zeer goede handen, dit omdat er zeer kundig en nauwkeurig naar je wordt gekeken. Hier ga je echt de diepte in, de verbindingen die gemaakt worden op voeding en je doelen. Doelen worden tot de komma uitgespit met heel veel kennis en coachen, dit in het consult maar ook op afstand. Mijn manier van denken, is door Slim Slim drastisch gewijzigd door nieuwe inzichten, andere invalshoeken en zeer belangrijk…het RESULTAAT, dus treintje weer op de rit.”

Lennart (46), beroepsmilitair


“Anna heeft mij geholpen om in een half jaar tijd 15 kg af te vallen. Maandelijks kwam ik met veel plezier bij Anna. Ze leerde mij om anders naar mijn eetgewoontes te kijken. Haar praktische en makkelijk toepasbare tips hebben mij geholpen om nu al 3 maanden op mijn gewenste gewicht te zitten en weer echt te genieten van het koken en eten. Ik ben Anna heel erg dankbaar.”

Joyce (35), secretariaatsmedewerkster


“Sinds maart 2018 heb ik mij laten adviseren door Slim Slim. Het ging voornamelijk wat betreft mijn eetpatroon, voeding en lichaamsoefeningen. Het vergt wel energie om van een verkeerde eetgewoonte af te stappen. Maar het heeft wel zijn vruchten afgeworpen, want na 8 maanden was het resultaat aanzienlijk zichtbaar. De reden waarom ik begonnen ben met het consult bij Slim Slim is omdat ik niet meer in mijn pantalons paste, maar nu wel. Ik zou Slim Slim aan iedereen aanbevelen, een methode zonder medicijnen of ingrepen.”

Michel (77), gepensioneerd


“Ik moest afvallen en na twee zwangerschappen weer in vorm komen. Anna van Slim Slim heeft me geholpen mijn dieet te analyseren en te verbeteren, wat zeer goede resultaten heeft opgeleverd. Ze heeft een schat aan kennis en gaf me een hele duidelijke begeleiding en advies.”

Anastassia (38), huisvrouw en moeder van twee kinderen