Slim Afvallen traject

U doet uw best om af te vallen maar het lukt u niet? Dat komt omdat afvallen om veel meer draait dan minder eten en meer bewegen. Denk bijvoorbeeld aan stress, medicijnen, langzame stofwisseling, onregelmatige werktijden of ongezonde gewoontes. Ook emoties als eenzaamheid, vermoeidheid of verveling geven soms aanleiding om meer te gaan eten. Er is geen dieet dat voor iedereen op lange termijn werkt, want ieder mens is anders. Met ‘Slim Afvallen’ traject zetten we een koers uit naar uw doel. We kijken samen naar wat u nodig heeft en maken vervolgens een plan op maat. We richten alle aandacht op duurzaam en gezond afvallen en we zorgen ervoor dat u voldoende handvatten krijgt om ook na dit traject een verandering door te kunnen zetten.

Bewustwording van uw eetgedrag, het aanleren van nieuwe gewoonten en vooral het genieten van eten staan centraal gedurende de gehele begeleiding.

3 maanden
Het traject bestaat uit:

Slim Afvallen traject

Intakegesprek à 60 min
7 vervolgconsulten à 30 min
Voedingsadvies op maat, afgestemd op uw behoeften en voedingsvoorkeuren
Individuele begeleiding waarbij geleidelijke gedragsverandering centraal staan
Gedetailleerde lichaamsanalyse tijdens elk consult
10% korting op abonnement naar keuze bij de Sportstudio Loenen gedurende 3 maanden

prijs: € 250,00
prijs duo consult: € 225,00 per persoon

Maak een afspraak

De consulten van de BGN-gewichtsconsulent worden door meeste zorgverzekeraars (aanvullend) voor een groot deel vergoed. Klik hier voor meer informatie