Intakegesprek

(eenmalig, 60 min)

Het intakegesprek is bedoeld om duidelijk te krijgen wat uw wensen zijn. Ook bespreken we uw leef- en eetgewoonten en er worden de volgende metingen uitgevoerd:

 
Daarnaast zullen we uw doelen formuleren en een passend en persoonlijk behandelplan/-traject opstellen. Aan het einde van het intakegesprek krijgt uw al een aantal adviezen mee. Na het intakegesprek plannen we een vervolgconsult in.
 
prijs: € 45,00

 
Klik hier om een afspraak te maken
 


Voedingsanalyse m.b.v. voedingsdagboek en voedingsadvies op maat

(eenmalig, 90 min):

Inclusief persoonlijk voedingsadvies

Om een goed beeld te krijgen van uw bestaande voedingspatroon houden we gedurende twee weken een voedingsdagboek bij. Op basis daarvan wordt een voedingsanalyse uitgevoerd. Vervolgens krijgt u een overzicht van de inname van voedingsstoffen (voorbeeld) en een persoonlijk (voedings)advies waarbij rekening wordt gehouden met uw individuele wensen. Het is ook een eerste stap naar het bewust worden van uw eetgewoontes.

prijs: € 85,00
prijs duo consult: € 75,00 per persoon

 
Klik hier om een afspraak te maken
 


Vervolgconsult

(30 min per keer):

inclusief lichaamsanalyse en correctie van het (eet)gedrag

Hebt u het Slim Afvallen-traject gevolgd of heeft u uw na het intakegesprek eigen behandelplan opgesteld? Dan is het vervolgconsult voor u! Met handige tips en persoonlijk advies krijgt u een steuntje in de rug om een volgende stap te zetten.

prijs: € 24,00
prijs jaarabonnement: € 240,00 (u bespaart op jaarbasis: € 48,00)

 
Klik hier om een afspraak te maken
 


Losse consult

(45 min):

exclusief lichaamsanalyse

Hebt u uitleg over de fysiologie/stofwisseling of gewoon een voedingsadvies nodig, dan bent u altijd welkom voor een los consult!

prijs: € 35,00
prijs: € 45,00 (incl. lichaamsanalyse)

 
Klik hier om een afspraak te maken