Intakegesprek

Het eerste consult
60 min

Het intakegesprek is bedoeld om uw huidige voedings- en bewegingspatroon in kaart te brengen. Hierbij is het van belang om inzicht te krijgen in uw valkuilen, maar ook in uw sterkte punten. Aan de hand van deze informatie kunnen we duidelijke doelen stellen en een persoonlijk plan maken. Na afloop gaat u met enkele concrete tips naar huis die u meteen in praktijk kunt toepassen.

Tijdens het intakegesprek:

    bespreken we uw leef- en eetgewoontes, uw persoonlijke omstandigheden en uw voedingsvoorkeuren
    voeren we de lichaamsmetingen uit, zoals BMI, gewicht, vetpercentage, spiermassa en buikomvang
    formuleren we haalbare doelen en kijken we wat u nodig heeft om ze te bereiken
    maken we samen een plan van aanpak die het beste bij u past

Na het intakegesprek plannen we het tweede consult in.
 
prijs: € 45,00

Maak een afspraak

Het tweede consult

Informatiemateriaal en voedingsadvies op maat
30 min
 
Na het intakegesprek volgt een tweede gesprek. Tijdens dit consult nemen we het uitgewerkte advies door. Er wordt uiteraard rekening gehouden met uw eigen wensen en uw persoonlijke situatie. Daarnaast is er altijd ruimte voor vragen.
 
prijs: € 24,00


Vervolgconsult

Inclusief lichaamsanalyse en correctie van het (eet)gedrag
30 min

Tijdens de vervolggesprekken kijken we naar de voortgang. We evalueren de veranderingen in uw voedingspatroon en bespreken we de eventuele knelpunten. Met praktische tips en persoonlijk advies krijgt u een steuntje in de rug om volgende stappen te zetten.

prijs: € 24,00
prijs jaarabonnement of 12 consulten: € 240,00 (u bespaart op jaarbasis: € 48,00)

Maak een afspraak

Eenmalig consult

Eenmalig consult
45 min

Heeft u behoefte aan een persoonlijk voedingsadvies zonder begeleiding? Wilt u weten of avocado en nootjes echt gezond zijn? Bent u benieuwd of men van alcohol dik wordt? Vraagt u zich af hoe u uw stofwisseling kunt versnellen? Wilt u afslanken maar u weet niet goed waar u moet beginnen? Twijfelt u of superfoods en supplementen bij gezond voedingspatroon horen? Of heeft u nog andere vragen over voeding of diëten? Dan bent u altijd welkom voor een eenmalig consult!

prijs: € 35,00
prijs: € 45,00 (incl. lichaamsanalyse)

Maak een afspraak

Voedingsanalyse en voedingsadvies op maat

Inclusief voedingsdagboek en persoonlijk voedingsadvies
60 min

Om een goed beeld te krijgen van uw huidige voedingspatroon houden we gedurende één week een voedingsdagboek bij. Op basis daarvan wordt een voedingsanalyse uitgevoerd. Vervolgens krijgt u een overzicht van de inname van voedingsstoffen (voorbeeld) en een gepersonaliseerd voedingsadvies waarbij rekening wordt gehouden met uw wensen en uw voedingsvoorkeuren. Het is ook de eerste stap naar het bewust worden van uw eetgewoontes.

prijs: € 85,00
prijs duo consult: € 75,00 per persoon

Maak een afspraak