Afvallen

Wilt u afvallen zonder vast traject te volgen? Dan kunt u starten met een intakegesprek gevolgd door vervolgconsulten. Bewustwording van uw eetgewoonten met het doel om uw ongezonde gewoonten te doorbreken en te veranderen staat gedurende de hele begeleiding centraal.
  

Intakegesprek

60 min
 
Het intakegesprek is bedoeld om uw huidige voedings- en bewegingspatroon in kaart te brengen. We bespreken uw leef- en eetgewoontes, uw persoonlijke omstandigheden en uw voedingsvoorkeuren. Hierbij is het van belang om inzicht te krijgen in uw valkuilen, maar ook in uw sterkte punten. Tevens voeren we de lichaamsmeting uit om uw lichaamssamenstelling (o.a. BMI, gewicht, vet- en spiermassa) te bepalen. Uitgaand van uw wensen en behoeften stellen we een persoonlijk plan van aanpak op die het beste bij u past. Na afloop gaat u met enkele concrete tips naar huis die u meteen in praktijk kunt toepassen.
 
Maak een afspraak


Tweede consult / Vervolgconsult

30 min
 
Tijdens het tweede consult ofel het vervolgconsult krijgt u een voedingsadvies op maat gebaseerd op uw hulpvraag, uw eetpatroon en uw voedingsvoorkeuren.
 


Vervolgconsult

30 min
 
Tijdens de vervolggesprekken kijken we naar de voortgang. We voeren de lichaamsanayse uit. Daarna evalueren we de veranderingen in uw voedingspatroon en bespreken we de successen, eventuele knelpunten en mogelijke oplossingen. Met praktische tips en persoonlijk advies krijgt u een steuntje in de rug om volgende stappen te zetten.
  
Meer weten? Dan kunt u gerust contact met mij opnemen of langskomen om kennis te maken. Het kennismakingsgesprek is geheel vrijblijvend en kosteloos.

De consulten van de BGN-gewichtsconsulent worden door meeste zorgverzekeraars (aanvullend) voor een groot deel vergoed. Klik hier voor meer informatie